Becker postavio neprijatno pitanje, njegov nekadašnji teniser ga odgovorom “stavio na mjesto”

Obračun na društvenim mrežama

01.07.2024. 10:03
  • Podijeli:
boris becker-profimedia-0745646910-63a1e1821fd3c.webp Foto: Profimedia

Danski teniser Holger Rune takmičit će se na ovogodišnjem Wimbledonu, a njegov nekadašnji trener Boris Becker postavio je jedno pitanje putem društvenih mreža.

Njih dvojica nisu dugo sarađivali, Rune se ponovo dogovorio sa Patrickom Muratogluom, za kog je i Becker pitao gdje je uz svog igrača.

„Brzo pitanje: Vidim da je Patrik Muratoglu u Londonu, ali NE zajedno sa Holgerom Runeom na Vimbldonu… da li još uvijek rade zajedno?!?“, pitao je Becker.

Stizali su razni odgovori i između ostalog da su se igrač i trener rastali prije nekoliko sedmica.

A onda se oglasio i sam Rune i na neki način posramio nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića i njemačku tenisku legendu.

„Nevjerovatno je čudno da me ne pitaš ovo direktno, pošto se dopisujemo međusobno o drugim stvarima. Odgovor na tvoje pitanje je – da, radimo zajedno. Bićemo zajedno tokom turnira kao što je planirano“, napisao je Rune.

Rune je sa Beckerom sarađivao samo pet mjeseci dok nisu shvatili da ne mogu skupa biti u timu i rastali su se februara ove godine.

Danac je sa Muratogluom pre nekoliko sezona stigao do svog najvećeg uspjeha, masters titule u Parizu kada je pobijedio i Novaka Đokovića na putu do trofeja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()