Bajka i dalje traje: Stevanovićeva u trećem kolu Vimbldona

Sjajna Natalija je zakazala bitku sa Petrom Kvitovom, koja je eliminisala Aleksandru Sasnovič

07.07.2023. 17:04
  • Podijeli:
Natalija Stevanović_Profimedia-64a82978d24d0.webp Foto: Profimedia

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u treće kolo Vimbldona, pošto je savladala Njemicu Tamaru Korpač rezultatom 7:5, 7:5.
Meč je trajao dva sata i 38 minuta.

A pošto je nastavila bajku u Londonu, sjajna Natalija je zakazala bitku sa Petrom Kvitovom, koja je eliminisala Aleksandru Sasnovič.

Stevanovićevu je u prvom setu mučila povreda, pa je sredinom tog perioda zatražila medicinski tajm-aut. Sedmi gem je donio najviše uzbuđenja. Njemica je imala čak šest brejk lopti i tek posljednju je uspjela da iskoristi.

Vratila je Srpkinja brejk već u narednom gemu i nastavila da sigurno servira do 12. igre. Pri rezultatu 6:5 Korpač je spasila tri brejk lopte, ali četvrtu nije i Natalija je povela sa 1:0.

U drugoj dionici srpska teniserka je povela sa 2:0, ali je Tamara odmah uzvratila ribrejkom.

Najljepši tenis viđen je u četvrtom gemu, kada je Stevanovićeva iskoristila osmu brejk loptu poslije 12 minuta igre. Njemica je uzvratila i u igru se vratila, ali je Srpkinja u finišu seta imala dovoljno "goriva" za još jedan brejk i novi, veliki trijumf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()