Alkaraz savladao Monfisa u Majamiju

Alkaraz je sav posao riješio za 75 minuta i praktično nije bilo nikakve drame, dok smo u drugom setu vidjeli jedan nevjerovatan poen koji je pripao Špancu

26.03.2024. 11:05
  • Podijeli:
Karlos Alkaraz-660296d805f03.webp Foto: AP Photo/Wilfredo Lee/Tanjug

Prošao je Karlos Alkaraz u četvrtu rundu mastersa u Majamiju tako što je u dva seta bio bolji od Francuza Gaela Monfisa i u osmini finala čekaće ga Lorenco Museti.

Alkaraz je sav posao riješio za 75 minuta i praktično nije bilo nikakve drame, dok smo u drugom setu vidjeli jedan nevjerovatan poen koji je pripao Špancu.

Igrao se šesti gem, Španac je servirao na 30:30 i ko zna šta bi bilo da je Monfis osvojio taj poen. I bio je veoma blizu, praktično viđen da ga uzme poslije nevjerovatne razmjene.

Međutim, Alkaraz je uspio da stigne jednu tešku lopticu i vratio je u polje rivala koji je odmah bacio reket i krenuo da mu aplaudira. Kao i publika, naravno, koja je je bila oduševljenja partijom dvojice tenisera.

Inače, ovaj meč su uživo posmatrali brazilski fudbaler Nejmar i as Majami Hita Džimi Batler, kao i nekadašnji teniser Huan Martin Del Potro, prenosi Telegraf.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()