Stravični detalji ubistva Savića: Zabijen mu nož u srce

Mnogo je krvario

25.02.2024. 14:36
  • Podijeli:
stefan savic-65db40ef1296a.webp Foto: MMA Savez Srbije

U nedjelju ujutru je tragično preminuo Stefan Savić, reprezentativac Srbije u borilački sportovima.

Osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u MMA iz novembra 2023. godine je žrtva napada koji se desio u noći između subote i nedjelje u centru Beograda. Na uglu Dunavske i Dobračine Savić je nađen sa ubodnom ranom.

Kurir je izvijestio da je po svjedočenju jednog od očevidaca preminulog Savića napadač je ubo u predjelu srca i zatim nastavio i ubo još jednu osobu u blizini.

 

"Sumnja se da je

 nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha. Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobjegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula.

Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je podlegao povredama i pored svih napora ljekara", naveo je izvor "Kurira".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()