Pogledajte kako je Crna Gora u posljednjoj sekundi srušila Srbiju i bacila komšije u očaj

Evropsko prvenstvo u rukometu

16.01.2024. 20:27
  • Podijeli:
crna gora srbija reuters 2-65a6d84e21d1d.webp Foto: Reuters

Rukometaši Crne Gore ostvarili su večeras pobjedu nad Srbijom u 3. kolu Evropskog prvenstva, a tako su svoje sjeverne komšije ostavili bez plasmana dalje.

Slavila je Crna Gora rezultatom 30:29, a do pobjedonosnog gola došla je u posljednjoj sekundi utakmice preko Nemanje Grbovića, što možete pogledati ispod.

To je značilo da Srbija definitivno ide kući nakon prve faze Eura, a na kraju je završila i kao posljednja selekcija u grupi C.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()