Slovenski Rocky prijeti Tomislavu Spahoviću: Dolazim da mu završim karijeru

Najveća borilačka organizacija u ovom dijelu Evrope treći put stiže u Bosnu i Hercegovinu, ali prvi put u Sarajevo

07.12.2023. 14:40
  • Podijeli:
Fabjan_Spahovic_foto_Instagram Cropped-6571b113bd26e.webp Foto: Instagram/fnc_mma

Olimpijska dvorana Zetra će 16. decembra ugostiti veliki borilački spektakl u organizaciji Fight Nation Championshipa, a najiščekivaniji meč je onaj između bh. borca Tomislava Spahovića i Slovenca Mirana Fabjana, koji najavljuje pobjedu.

Najveća borilačka organizacija u ovom dijelu Evrope treći put stiže u Bosnu i Hercegovinu, ali prvi put u Sarajevo, grad koji dugo iščekuje ovakav događaj.

Događaj FNC 14 u Zetri predvodi bosanskohercegovački borac Tomislav Spahović, koji će se u glavnoj borbi večeri boriti s Miranom Fabjanom iz Slovenije, a slovenski Rocky, kako je nadimak Fabjanu, najavio je da će savladati Spahovića.

"Zdravo, ja sam Miran Fabjan. Zovu me slovenski Rocky, i 16.12. dolazim u Sarajevo da završim karijeru Tomislava Spahovića", poručio je Fabjan u najavi borbe.

FNC je osnovan prije samo četiri godine, od tada bilježi nevjerovatan rast u cijelom regionu i šire, a o tome dovoljno govori činjenica da je njegove događaje u posljednje dvije godine pratilo više od 45.000 gledalaca uživo u dvoranama širom Balkana.
Događaj FNC 14 je na rasporedu u subotu, 16. decembra navečer u Zetri, a ulaznice možete nabaviti na stranici kupikartu.ba i na njenim svim prodajnim mjestima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()