Rat velikana: Volf u klin, Horner u ploču

Je li Horner uplašen? Da li Volf više gleda u tuđe u dvorište?

14.07.2023. 13:17
  • Podijeli:
Kristijan Horner Red Bul_Profimedia-64b11fb4d9518.webp Foto: Profimedia

Timovi Formule 1 Red Bul i Mercedes veliki su rivali na stazi, a te bitke, već po navici, prate i "peckanja" u javnosti.

Tako je Kristijan Horner, prvi čovjek Bikova, iskoristio priliku da još jednom "oplete" po Toto Volfu, alfi i omegi Mečki.

Horner je rekao da Volf više prati dešavanja u Red Bulu nego u svom timu.

On je to iznio u kontekstu svog upozorenja da je potrebno izmijeniti propise za 2026. godinu kako bi se izbjegla potreba za "Frankenštajn" tipom bolida i da treba revidirati trenutni balans između motora sa unutrašnjim sagorjevanjem i električne energije.

Kao odgovor, Volf je sugerisao da je Horner "uplašen" jer Red Bul kasni u svom razvojnom programu za 2026. Potom je uslijedila još jedna replika:Formule 1 

"Nisam siguran koliko je Toto blizak svom poslu sa motorima, jer on je kupac, on nije formalno uključen u poslovanje. Dobijam dobre povratne informacije. Lijepo je vidjeti da program zaista oživljava. Neka ograničenja su neizbježna. Rekao bih da je to rezultat toga što smo možda dobro napredovali da zapravo i vidimo neka ograničenja", jasan je Horner.

F1 šampionat biće nastavljen 23. jula, kada je na programu Velika nagrada Mađarske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()