Pogledajte kako je Ngannou reagirao kad je vidio pobjedu Jonesa nad Ganeom

Nesuđeni protivnici u borbi za titulu u teškoj kategoriji

10.03.2023. 16:31
  • Podijeli:
ngannou jones - twitter 22-640b4a3ae9e62.webp Foto: Twitter/Screenshot

Dvije minute su bile potrebne Jonu Jonesu da nakon više od tri godine izbivanja iz UFC-a završi Cyrila Ganea i dođe do teškaškog naslova UFC-ova prvaka.

Bio je to drugi put da je Francuz izgubio u borbi za pojas, a prvi ga je put svladao Francis Ngannou.

Upravo se Kamerunac i oglasio na Twitteru odmah nakon Jonesove pobjede. Osvrnuo se na pobjedu Jonesa u meču u kojem mu je zapravo on trebao biti protivnik, ali nije se uspio dogovoriti s UFC-om pa je njegovo mjesto preuzeo Gane, koji se nije proslavio nastupom.

''Dobar posao, Jonny Boy'', napisao je Ngannou uz potpis: ''Iskreno, teškaški kralj", napisao je tada Ngannou, a sada se na društvenim mrežama pojavio i video Ngannouve reakcije kad je vidio kako je lako Jones savladao Ganea. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()