Pečat na vizu: Zmajice idu na drugo Evropsko prvenstvo u nizu

Najviše poena, 19, pobjednicama donijela je Dajana Bošković. Ajla Pardžik je "brojala" do 12

07.09.2022. 22:17
  • Podijeli:
Zmajice_CEV.jpg Foto: CEV

Odbojkašice BiH plasirale su se na svoje drugo uzastopno Evropsko prvenstvo.

Nakon što su u razmaku od nekoliko dana dva puta pobijedile Švajcarsku, Zmajice su večeras u Grčkoj savladale domaćina, najtežeg rivala, te tako udarile pečat na vizu za kontinentalnu smotru.

Izabranice Stevana Ljubičića su izdominirale te su meč riješile u svoj korist sa ubjedljivih 3:0, po segovima 25:21; 25:22; 25:20.

Najviše poena, 19, pobjednicama donijela je sjajna Dajana Bošković. Ajla Pardžik je "brojala" do 12, baš kao i najefikasnija Grkinja Olga Štrancali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()