Miočić objavio fotografiju na društvenim mrežama: ‘Daleko od toga da je gotovo...‘

Najveći teškaš u historiji prema svemu sudeći ne ide u penziju

02.11.2023. 08:23
  • Podijeli:
stipe miocic - profimedia 22-63c8e9ca133ab.webp Foto: Profimedia

Deset dana trebalo nas je dijeliti do novog nastupa najboljeg teškaša u historiji, Stipe Miočića. Trebao je to biti sraz protiv najboljeg borca u historiji, Jona Jonesa, ali "Bones" se povrijedio te je prije sedam dana meč otkazan.

Da bi stvar bila još gora, UFC je ugovorio borbu za privremeni pojas teške kategorije, ali u njoj neće biti Miočić, već zamjenski borac za Jonesa i njega, ruski nokauter Sergej Pavlovič i britanski stroj Tom Aspinall, prenosi Fightsite.hr.

Odmah nakon tog otkazivanja, krenule su priče o tome hoće li ovo biti kraj za Miočića. Treba imati na umu da ima 41 godinu na kontu i da ne mora nikom ništa dokazivati te samim tim ulaziti u borbe koje nisu za pojas. UFC nam je dao nadu jer su iz organizacije došle vijesti da će pokušati opet ugovoriti tu borbu kada se trenutni prvak oporavi, a do tada možemo samo čekati. Još jedna dobra vijest jest ta da je Miočić već naglasio da ovo nije kraj, a danas je to opet potvrdio.

Naime, objavio je fotografiju na društvenim mrežama, gdje je u opis napisao:

"Daleko od toga da je gotovo."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()