Legendarni Bojan Ljubišić se povukao iz Borca

"Klub ne ide u dobrom pravcu"

11.08.2023. 07:57
  • Podijeli:
Bojan Ljubisisc_Glas Srpske-64d5cdb3c213b.webp Foto: Glas Srpske

Legendarni član Rukometnog kluba Borac Bojan Ljubišić više nije sportski direktor i trener golmana u banjalučkom timu.

Proslavljeni golman je napustio klub u kojem je sa prekidima proveo 16 godina i gdje je proveo najveći dio igračke karijere, a zatim bio trener golmana pa sportski direktor. Ipak, neslaganja sa pojedinim odlukama nisu donijela nastavak saradnje.

"Otišao sam iz Borca, jer smatram da klub ne ide u pravcu u kojem bi trebalo! Već duži period sam nezadovoljan. Borcu želim svu sreću, a ponosan sam na sve trenutke provedene u klubu", poručio je Ljubišić nakon što je objavljeno da više neće ostati u timu.

Direktor Vladimir Branković je potvrdio odlazak jedne od legendi ovog kluba.

"Lično mi je veoma žao što Ljubišić odlazi, jer je dao mnogo klubu i hvala mu na svemu. Imao je svoje razloge i rekao da ne želi više da obavlja ovu funkciju. O njemu mogu samo lijepe riječi da kažem, tako da ne bih ništa dodavao", poručio je Branković.

Ulogu trenera golmana najvjerovatnije će preuzeti Nebojša Grahovac koji se vratio u tim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()