Javio se i Jon Jones: Poprilično je ‘diplomatski‘ komentarisao Ngannouov nastup protiv Furyja

Francis je protkele subote pokazao kako za njega u boksu ipak ima mjesta

31.10.2023. 11:00
  • Podijeli:
ngannou jones - twitter 22-640b4a3ae9e62.webp Foto: Twitter/Screenshot

Ne prestaju reakcije na subotnji meč između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja. Ukoliko bi trebali sve sažeti u jednu, mogli bi smo reći da su ljudi uglavnom oduševljeni Ngannouom te razočarani Furyjem, iako ima iznimki i za jednu i za drugu stranu.

Francis je protkele subote pokazao kako za njega u boksu ipak ima mjesta, iako je prije same borbe bio teško podcijenjen od apsolutno svih. Rijetki su se usudili pronozirati bilo što osim školovanja i brzog nokauta od strane Furyja, a sve prognoze su u subotu pale u vodu.

Priliku da prokomentariše ovaj fenomenalni meč nije propustio ni UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Jon Jones. Nakon što se prošle sedmice povrijedio, otkazao je svoju borbu protiv Stipe Miočića, no to nikako ne znači da je nestao s društvenih mreža. Doduše, nije baš bio rječit kada su ga pitali za Ngannoua i Furyja:

‘‘Mislim da je bio odličan. Drago mi je da je ova borba bila kompetitivna. Otvara vrata za sve u budućnosti‘‘, kratko je Jones napisao na Twitteru kada su mu postavili ovo pitanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()