Dana White otkrio nevjerovatnu nagradu koju je Putin dao Habibu nakon što je "ugušio" McGregora

Ogromna suma

22.02.2024. 07:51
  • Podijeli:
khabib-nurmagomedov-instagram.jpg

Predsjednik UFC-a Dana White u podcastu Games with Names otkrio je da je ruski predsjednik Vladimir Putin bogato nagradio Khabiba Nurmagomedova nakon što je pobijedio Conora McGregora.

Bilo je to u oktobru 2018. godine kada je borac iz Dagestana odbranio pojas prvaka u lakoj kategoriji UFC-a.

"Khabib nije došao ni do svlačionice nakon borbe, a Putin ga je već zvao. Njemu i njegovom ocu poklonio je imovinu u Rusiji vrijednu 20 miliona dolara", otkrio je White i dodao kako je Nurmagomedov dobio ogromne količine novce, automobila i drugih luksuznih stvari iz Abu Dabija, Dubaija, Turske.

Podsjetimo, Nurmagomedov se povukao u oktobru 2020. godine nakon treće odbrane pojasa u UFC-ovoj lakoj kategoriji.

Sa 29 pobjeda bez ijednog poraza je otišao u penziju, a smatra se jednim od najboljih MMA boraca u historiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()