Banjalučki bokserski klub Slavija vraća stari sjaj: Dalibor Petković izabran za novog predsjednika

Primarni cilj bio je izbor novog klupskog rukovodstva

30.10.2023. 18:15
  • Podijeli:
BK Slavija Banjaluka-653fe4763449c.webp Foto: UNA

Bokserski klub Slavija polako vraća svoj stari sjaj, a nakon turbulentnog perioda iz ovog banjalučkog sportskog velikana u zadnje vrijeme mahom stižu dobre vijesti.

Prošla sezona bila je i više nego rezultatski uspješna zahvaljujući sjajnom nastupu u Regionalnoj ligi. Malo je nedostajalo da šampionska titula završi u Banjaluci, ali je i plasman u samu završnicu bio veliki uspjeh.

Nakon što je sezona privedena kraju u Slaviji se nije sjedilo skrštenih ruku. Primarni cilj bio je izbor novog klupskog rukovodstva.

Održana je izborna skupština, a za novog predsjednika BK Slavija izabran je Dalibor Petković.

Na direktorsku poziciju stigao je Igor Savičić, dok je Zoran Rašljić imenovan za novog sportskog direktora BK Slavija.

Klupskom skupštinom u narednom periodu predsjedavaće Budimir Stanković, a potpredsjednička funkcija pripala je Pavlu Kneževiću.

"Čeka nas puno posla, a već ovih dana krenućemo u renoviranje klupskih prostorija. Želimo da napravimo modernu boksersku salu u kojoj će stasati nove šampionske generacije", poručuju iz BK Slavija.

Takmičarsku ekipu u novoj sezoni čeka nastup u Bokserskoj ligi Srbije. Ci je da Slavija nastavi da raste, da omasovi članstvo, ali i da boks kroz  klupske aktivnosti vrati mjesto koje mu pripada na sportskoj mapi Banjaluke.

"Želim da se zahvalim Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske, te Drašku Stanivukoviću gradonačelniku Banjaluke, ali i ostalim nadležnim institucijama na velikoj podršci bez koje svi ovi rezultati koje smo ostvarili ne bi bili mogući. Hvala im i na tome što će i u budućnosti biti uz nas i što su prepoznali značaj BK Slavija za sport u Banjaluci i Republici Srpskoj.", rekao je Petković.

Iz BK Slavija još poručuju da su minuli rezultati ostvareni i kao plod marljivog rada klupskog rukovodstva koje je predvodio dosadašnji predsjednik Draško Stanivuković koji ostaje član UO BK Slavija zajedno sa Goranom Stanivukovićem, te ostalim image0.jpegimage1.jpegčlanovima UO koji su se latili posla prije godinu dana.

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da banjalučki klub u narednom periodu postane perjanica, ne samo ovdašnjeg, nego i regionalnog boksa.

Nova sezona u Bokserskoj ligi Srbije počinje 19.novembra.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()