Zvezda loše krenula, pa uvjerljivo slavila

Crvena zvezda je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća savladala čačanski Borac 89:64

16.02.2023. 19:59
  • Podijeli:
Crvena zvezda vs Borac foto FOTO TANJUG: DIMITRIJE NIKOLIĆ-63ee7d1449d8e.webp Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras u četvrtfinalu završnog turnira u Niši savladali Borac iz Čačka 89:64 (17:19, 18:12, 29:17, 25:16).

Crveno-bijeli su loše "otvorili" meč, Borac je imao "plus 11" u prvoj četvrtini (17:6), ali poslije toga su izabranici Duška Ivanovića preuzeli kontrolu i obezbjedili polufinalni duel protiv Partizana, sutra uveče od 21 sat.

Najefikasniji kod Zvezde bio je Luka Vildoza sa 18 poena, Nemanja Nedović postigao je 13,  Filip Petrušev 11, a Fakundo Kampaco 10, uz šest asistencija

Ognjen Dobrić takođe je ubacio 10 poena.

Kod Borca Đorđe Gagić i Marko Radonjić postigli su po 14, dok je Hanter Hejl meč završio sa 13 poena.

Od 21 sat sastaju se FMP - Metalac, a pobjednik će sutra igrati u polufinalu protiv Mege.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()