Žoc prezadovoljan: Čestitam igračima i navijačima

"Srećan sam zbog mojih igrača. Čestitam i našim navijačima, došli su iz različitih krajeva Evrope, oni su veliki dio ovog uspjeha"

07.04.2023. 23:34
  • Podijeli:
Željko Obradović_KKP-6409cc980c497.webp Foto: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović nije skidao osmijeh sa lica nakon plasmana u plej-of Evrolige.

Crno-bijeli su napravili podvig i gostujućom pobjedom nad Monakom (88:84) udarili pečat na vizu za doigravanje čekanu 13 godina.

Parni valjak pred završnih 40 minuta regularnog dijela sezone ima omjer 19-14, te je sigurno među osam najboljih.

Žocova četa trenutno je sedma, ali uz malo sreće, u Top 8 bi mogla ući kao peta i opet iči na Kneževe koje je ove sezone dobila oba puta.

No, dok plej-of ne dođe na red, svi u Partizanu imaju pravo na zasluženo slavlje.

"Srećan sam zbog mojih igrača, plasirali smo se u Top 8. Čestitam i ekipi Monaka, odličan su tim koja nikada ne odustaje", bio je prvi komentar najtrofejnijeg trenera Evrope.

Podrška sa tribina nije izostala ni u Monte Karlu, gdje je i Novak Đoković sa sinom Stefanom bodrio srpski sastav:

"Čestitam i našim navijačima, došli su iz različitih krajeva Evrope, oni su veliki dio ovog uspjeha" zaključio je Obradović u izjavi za TV Evroliga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()