Trener Bajerna napao novinarku: To je tako balkanski, popij rakiju

"Ovo što me pitaš je baš balkanski način. Hajde, popij rakiju za mene večeras ili dobro vino ako znaš koje je dobro", sramotno je odgovorio Trinkijeri

29.10.2022. 12:42
  • Podijeli:
Andrea Trinkijeri_FCBayern-1667039584682.webp Foto: FC Bayern

Trener košarkaša Bajerna Andrea Trinkijeri "izgubio je kompas" nakon petog evroligaškog poraza njegovog tima u isto toliko duela.

Italijan je sinoć morao da čestita kolegi Vladimiru Jovanoviću na njegovoj i Zvezdinoj prvoj pobjedi u eliti, nakon čega je na konferenciji za novinare bio prilično nervozan.

Upitan da objasni kako su Bavarci prošle sezone došli nadomak Fajnal fora, a ove su zakucani za dno, nekadašnji trener Partizana je odbrusio da se ne može smisleno odgovoriti na to pitanje.

Novinarka nije odustajala, upitala ga je strahuje li od otkaza, a onda je uslijedila prilično sramotna replika:

"Baš si u formi, ha? Nije ugodno sigurno, ali idem dalje. Imamo utakmicu za 36 sati, pripremaćemo se. Ne brinem se za posao. Žalgiris je igrao plej-of, a u sezonu je ušao sa omjerom 1-10. To je van moje kontrole. Ali ovo što me pitaš je baš balkanski način. Hajde, popij rakiju za mene večeras ili dobro vino ako znaš koje je dobro", ispalio je nervozni Trinkijeri.

Inače, ovo nije prvi put da diže prašinu u javnosti. Prije samo nekoliko dana je izjavio da brine za budućnost italijanske košarke jer sve više dječaka bira odbojku. Na odgovor predsjednika saveza Đanija Petrućija nije se dugo čekalo:

"Trinkijeri djeluje kao dobar trener. Međutim, on je jedan od onih koji misle da znaju sve. Ljudi poput njega me plaše".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()