SC Derbi poražen u Laktašima, ali prošao u plej-of

Pirova pobjeda Igokee m:tel

18.04.2023. 20:13
  • Podijeli:
Igokea Derbi_ABA liga-643eddb5c7946.webp Foto: ABA liga

Aleksandrovčani su propustili priliku da trijumfom od sedam ili više poena razlike zadrže šansu za plasman u plej-of, ali su ostvarili minimalnu pobjedu što nije bilo dovoljno za osmu poziciju.

Košarkašima Igokee m:tel bila je potrebna pobjeda od bar sedam poena razlike u duelu sa SC Derbijem, kako bi zadržali šanse za plasman u plej-of ABA lige.

Nakon prvih 20 minuta, Aleksandrovčani su imali rezultat koji im odgovara, ali su u nastavku dopustili crnogorskom timu da se vrati, te su na kraju zabilježili minimalan trijumf, kojim je SC Derbi sačuvao osmu poziciju i plasirao se u plej-of, prenosi Mondo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()