Post se nastavlja: Zvezda bez rješenja za rafal Baskonije

Prevaga je bio sjajan dalekometni šut domaćina koji je pogodio 19 trojki iz 36 pokušaja. Posebno je došao do izražaja u trećem kvartalu

19.10.2022. 22:16
  • Podijeli:
Crvena zvezda Baskonija_KKCZ-1666209933159.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i treći poraz u ovogodišnjoj Evroligi.

Nakon Efesa i Panatinaikosa, jadranski šampioni su poklekli i na gostovanju kod Baskonije rezultatom 75:92 (24:23, 23:19, 10:17, 18:33).

Prevaga je bio sjajan dalekometni šut domaćina koji je pogodio 19 trojki iz 36 pokušaja.

Posebno je došao do izražaja u trećem kvartalu u kojem je sastav iz Vitorije rafalnom paljbom preokrenuo "minus pet" sa poluvremena i preuzeo kontrolu na terenu.

U završnom periodu je Baskonija nastavila da pogađa i stigla do ubjedljivog slavlja.

Najbolji kod Zvezde, koja je uz Bajern i Partizan ostala jedina ekipa bez pobjede, bio je Luka Mitrović sa 17 poena, Ognjen Dobrić je dodao 14, Nikola Ivanović i Ben Bentil 11 koševa.

Pobjednike je predvodio Markus Hauard sa 30 pogodaka.

"Čestitam Baskoniji na pobjedi. Odigrala je odlično drugo poluvrijeme, pogodila mnoge trojke iz teških pozicija, mi nismo, i to je bio ključ poraza", bio je jasan trener Vladimir Jovanović

Crveno-bijeli u petak polažu još jedan težak ispit, protiv Reala u Madridu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()