Pešić ostavio sve u šoku: Naravno da se udvaram Jokiću

Košarkaški zaljubljenici se nadaju da će Jokić biti raspoložen da igra za Srbiju, kao da bi mogao da vodi Orlove do nove medalje, pošto je sa Orlovima osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

09.06.2024. 12:32
  • Podijeli:
Sevtislav Pesic srbija finska TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-65d9a4dd033e3.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić još jednom se sreo sa pitanjem o nastupu Nikole Jokića na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pešić je gostovao u podkastu Politike i istakao da bi potencijalno učešće Nikole Jokića dosta značilo srpskom nacionalnom timu.

„Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvijest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem“, rekao je Pešić u podkastu Politike.


Košarkaški zaljubljenici se nadaju da će Jokić biti raspoložen da igra za Srbiju, kao da bi mogao da vodi Orlove do nove medalje, pošto je sa Orlovima osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Podsjećanja radi, Jokić je igrao na Еvropskom prvensvu 2022.godine, dok ga na Svjetskom prvenstvu 2023. godine nije bilo u sastavu.Jokić za sada ljeto provodi u aktivnostima, bio je i na raftingu, a vidjećemo koja je njegova konačna odluka što se tiče reprezentacije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()