Partizan opet ne igra KLS!

Greška klupske administracije

06.05.2023. 09:25
  • Podijeli:
Košarkaši Partizana-6448326c08f88.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Partizan i ove godine, baš kao i prošle, neće učestvovati u borbi za šampiona Srbije.

Kako je prenio "Sportski žurnal", za razliku od prošle sezone, sada neće igrati greškom klupske administracije koja nije na vrijeme prijavila igrače za licenciranje.

"Rukovodstvo KLS poslalo je klubovima obavještenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april. Crno-bijeli su to učinili u subotu, 29. aprila", navedeno je u tekstu, prenosi B92.

Partizan svakako ima zgusnut raspored do kraja sezone, obzirom da će u srijedu, 10. maja igrati majstoricu četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida, a zbog toga i kasni sa početkom plej-ofa ABA lige.

ABA liga čeka Evroligu, a KLS čeka kraj ABA lige da bi počela Superliga koja će se ove sezone igrati po novom sistemu.

Svakako je najavljeno da Partizan i Crvena zvezda neće igrati u ligaškom dijelu, već od polufinala.

Ali, greškom klupske administracije, očigledno neće biti crno-belih u borbi za prvaka države.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()