Partizan fantastičnim preokretom srušio Milano

Sjajan podvig "crno-belih"

07.12.2023. 22:46
  • Podijeli:
kk partizan - kk monako, kevin panter, Evroliga - 5 dec 2023 - foto Tanjug Marko Đoković-656ffe4656dff.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Košarkaši Partizana upisali su veliki trijumf nad Milanom rezultatom 82:69 u 13. kolu Eurolige i tako nastavili s podizanjem forme.

Nakon užasnog starta sezone, Partizan je sada vezao tri pobjede u Euroligi, a to je donijelo i evidentan napredak na tabeli. Večeras se u Beogradu dogodio sjajan preokret.

Od samog starta Milano je imao vodstvo. Tokom tri četvrtine prednost je konstantno bila na strani italijanskog tima, a u finišu treće četvrtine bilo je čak plus 15 u korist Milana.

Tada se činilo da Italijani dolaze do ubjedljivog trijumfa. No, dogodio se spektakularan preokret.

Partizanu je trebalo svega pet-šest minuta da od minus 15 napravi prednost od plus 12. Sredinom četvrte četvrtine napravljena je ključna i nedostižna prednost.

Kevin Punter je vodio Partizan s 19 poena, dok je 16 dodao Bruno Caboclo. Shavon Shields je bio najefikasniji u poraženom timu s također 19 poena.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()