Osječani bez šansi: Podgoričani se ugrijali na "plus 20"

Crnogorski sastav je, gotovo sa pola gasa, slavio protiv Vrijednosnica sa 83:63 (24:19, 16:12, 20:14, 23:18), te tako ostao u trci za plej-of

25.01.2023. 19:50
  • Podijeli:
Vrijednosnice Podgorica_ABA-63d16d1b3b872.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Košarkaši Podgorice stigli su do rutinske pobjede na otvaranju devete runde takmičenja u ABA 2 ligi.

Crnogorski sastav je, gotovo sa pola gasa, slavio protiv Vrijednosnica sa 83:63 (24:19, 16:12, 20:14, 23:18), te tako ostao u trci za plej-of. 

Iako su Podgoričani bili favoriti, Osječani su na startu meča držali korak. No, kako je vrijeme odmicalo, nominalni gost je sve više stizao do svoje igre.

Tako je do prvog predaha stekao pet koševa viška, da bi do drugog prednost "nabildao" na devet koraka.

Gdje su stali u drugoj, košarkaši iz crnogorske prestonice su nastavili u trećoj dionici.  Konstantno su bili bolji i to su "naplatili" sa lagodnih 15 poena viška na ulasku u završni period (60:45).

Podgorica se za sve pitala i u završnom kvartalu, brzo je otišla na 20 poena prednosti, a to rastojanje je zadržala i nakon posljednjeg zvuka sirene.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()