Nema predaje: Moćni Partizan ostao u plej-of trci

Zahuktalu četu Željka Obradovića prethodno je zaustavio Makabi, međutim, taj poraz brzo je zaboravljen

13.01.2023. 22:21
  • Podijeli:
Kevin Panter Partizan_KKP-63c1c8373c8f3.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana ekspresno su se vratili na pobjednički evroligaški kolosjek, pošto su u 19. kolu elite na pleća bacili Baskoniju.

Zahuktalu četu Željka Obradovića prethodno je zaustavio Makabi, međutim, taj poraz brzo je zaboravljen.

Večeras su na parket krcate "Štark Arene" izašli neki drugi Crno-bijeli i u veličanstvenom ambijentu upisali veliki trijumf.

Nakon 40 minuta loptanja pod obručima, semafor je pokazivao 83:65 (29:17, 18:19, 20:14, 16:15).

Duel je počeo emotivno, objavom da Vanja Marinković večeras igra prvi put protiv "svog" Partizana. Grobari su mu dali zaslužene ovacije, a onda tu pozitivnu energiju prenijeli i na svoje ljubimce.

Žocova četa je sa punim gasom počela utakmicu, povela 27:12 i već tada udarila temelje značajnog trijumfa koji ga ostavlja u trci za plej-of nikad ujednačenije elite.

Doduše, gost se nije predao bez borbe. Baskonija je u finišu prvog poluvremena nagovijestila da bitka, ipak, još nije završena.

Nada španskog sastava samo je tinjala i brzo ugašena. Jer, srpski predstavnik je ponovo ubacio u brzinu više, stekao 20+ poena prednosti i tako udario pečat na deveti trijumf u društvu najboljih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()