Legendarni Barkley čistio pod Lakersima nakon nove pobjede Jokića i društva

Ismijavanje u studiju

26.04.2024. 08:34
  • Podijeli:
barkley x com-662b4a02a6177.webp Foto: X-com

Denver Nuggetsi su jutros nakon preokreta ostvarili i treću pobjedu u play-offu protiv Los Angeles Lakersa (112:105) koji su stigli do brojnih negativnih rekorda, što je jedna od glavnih tema navijača.

Naime, Lakersi ni 11. put u nizu nisu uspjeli slaviti protiv Denvera koji je novim trijumfom najavio "metlu", sličnu onoj prošle godine kad je bilo 4:0 u seriji.

Također, LeBronu Jamesu se nikada ranije nije desilo da od jednog tima izgubi deset puta u nizu, a upravo to su uspjeli Nikola Jokić i društvo.

Sve je to iskoristio proslavljeni Charles Barkley koji je u studio na svojevrstan način pokazao trenutno stanje u Lakersima.

Barkley je nakon utakmice u kojoj je Denver stigao do treće pobjede dohvatio metlu, a onda čistio pod.

Na taj način želio je oslikati kako trenutno izgledaju dueli između Nuggetsa i Lakersa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()