Ivanović: Asvel je super atletska ekipa, protiv njih je teško igrati

Crvena zvezda će sutra od 21 sat gostovati ekipi Asvela u Vilerbanu

30.03.2023. 15:15
  • Podijeli:
Duško Ivanović-63f1d2ccbd3a4.webp Foto: Dimitrije Nikolić/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da očekuje težak meč protiv Asvela u 32. kolu Evrolige, pošto će "crveno-bijeli" na ovoj utakmici igrati bez Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Crvena zvezda će sutra od 21 sat gostovati ekipi Asvela u Vilerbanu. "Crveno-bijeli" su u prethodna dva kola na svom terenu pobijedili Baskoniju i Valensiju. Srpski i regionalni šampion je u novembru prošle godine na debiju Ivanovića na klupi "crveno-belih" pobijedio Asvel 71:67.

"Asvel je super atletska ekipa. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija. Međutim, oni su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić izjavio je da ekipa ide u Francusku sa ciljem da pobijedi Asvel.

"Ne razmišljamo o kalkulacijama za TOP osam, idemo da pobijedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time. Od kada smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo", rekao je Dobrić.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je istakao da Crvena zvezda putuje u Francusku da odigra najbolje što može.

"Ako želimo da pobijedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti... To je jedini način da tamo trijumfujemo", zaključio je Kampaco.

Crvena zvezda je 12. na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Asvel posljednji sa skorom 8/23.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()