Huligani pretukli košarkaša CSKA i poslali ga u bolnicu

Aleksej Šved napadnut je u ponedjeljak uveče ispred restorana

02.05.2023. 13:46
  • Podijeli:
Alexei Shved foto Profimedia-6450eff7cd3e3.webp Foto: Profimedia

Lošarkaš moskovskog CSKA Aleksej Šved fizički je napadnut u ponedjeljak uveče, zbog čega je primljen u bolnicu.

Za sada nema informacija o tačnoj prirodi njegovih povreda.

Prema navodima ruskih medija, huligani su napali Šveda kada je izlazio iz jednog restorana. On je prebačen u bolnicu, a policija je pokrenula istragu o tom incidentu.

’Armejci’ su najavili da će Šved napustiti narednih nekoliko utakmica, ali ništa više osim toga.

Do pomenutog incidenta je, inače, došlo u danu kada je CSKA eliminisan u polufinalu VTB lige od Lokomotive, koja je ostvarila istorijski uspjeh, prenosi B92.

Šved je ponikao u CSKA, u koji se vratio prije dvije godine. Između dva mandata u najvećem ruskom klubu igrao je, između ostalog, za Hjuston Rokitse, Njujork Nikse i Himki.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()