Glumi kao Di Kaprio: Teške optužbe na račun košarkaša Partizana

"Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma"

01.05.2023. 18:15
  • Podijeli:
Dante Egzum_Profimedia-644fe3d11264e.webp Foto: Profimedia

Španski mediji ispaljuju "otrovne strelice" prema košarkašu Partizana Danteu Egzumu u uvertiri sutrašnje bitke sa Realom.

Riječ je o trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige u kojoj Crno-bijeli vode sa 2-0 i imaju meč loptu pred svojim navijačima.

Drugi boj dva tima imao je neslavni kraj, pošto su Madriđani doživjeli pomračenje i divljački nasrnuli na rivale.

I dok je u tuči prednjačio Geršona Jabusele, koga slavni Real nije imao nameru da sankcioniše, mediji na Pirinejima se bave "lažiranjem" Egzumove povrede.

Iako je naočigled cijelog svijeta Australijanac bio žrtva, neki u Španiji smatraju da je on sve odglumio i da će biti maksimalno spreman za treći sustet u Beogradu.

Pablo Erero, novinar "Radija 5" i portala "24 Segundos en Blanko", sumnja u istinitost preloma tetive nožnog prsta Partizanovog beka.

"Doktori sa svih strana svijeta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (lik iz Biblije, prim. aut.) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspio ni Di Kaprio u "Vuku sa Vol Strita", napisao je španski novinar.

Egzum će najvjerovatnije biti na parketu, dok to neće biti slučaj sa suspendovanim Kevinom Panterom i Matijasom Lesorom sa jedne, odnosno, Jabuseleom i Gabrijelom Dekom sa druge strane.

Takođe, u ekipu Reala vratiće se i Valter Taverez, koji se povrijedio u prvoj utakmici četvrtfinalne serije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()