Evo šta je rekao Jokić kada su ga novinari pitali o Nurkiću

Dvojac vodio bitku noćas u utakmici između Sunsa i Nuggetsa

06.03.2024. 11:40
  • Podijeli:
Nikola Jokić - Jusuf Nurkić NBA-656adf5578bd9.webp Foto: Tanjug

Srbijanski centar Nikola Jokić je poslije duela Denvera i Phoenixa u Ball Areni pohvalno govorio o bivšem saigraču Jusufu Nurkiću.

Istakao je srbijanski centar da je Nurkić vrhunsko pojačanje za Sunse te pohvalio njegovu igru, posebno u odbrani.

"Može igrati odbranu veoma dobro, on je visoki igrač koji može preuzimati sve pozicije u odbrani. Čudovište na parketu, vrhunsko je pojačanje za Phoenix, odlično im odgovara i prihvata svoju ulogu", rekao je Jokić nakon utakmice.

Pohvalio ga je i trener Sunsa Frank Vogel koji je označio upravo našeg centra kao najzaslužnijeg za trijumf Phoenixa.

"Uradio je sve na pravi način. On je zvijezda utakmice. Bio je spektakularan na obje strane parketa. Uzeo je četiri šuta i bio naš najbolji ofanzivni igrač", kazao je Vogel.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()