Dončić obradovao saigrače: Svi za Božić dobili Mercedes

Svaki je imao crvenu mašnu na volanu i karticu sa imenom vlasnika.

25.12.2023. 10:17
  • Podijeli:
Luka Dončić-657ebb85498b0.webp Foto: AP Photo/Steve Dykes/Tanjug

Božić je u NBA ligi tradicija koja se ne propušta. Igrači, treneri i publika su na maksimumu kreativnosti i dobrog raspoloženja. Utakmice se igraju tokom cijelog dana, a prve počinju u podne... Košarkaši dolaze, bez izuzetka, odjeveni u maskenbal odjeći. Pravi praznični spektakl u dvoranama širom SAD.

Ove godine, za Badnji dan, košarkaš Dalas Maveriksa Luka Dončić iznenadio je saigrače i  stručni štab - kupio im je poklone. I to kakve. Svako je dobio Mercedesov električni bicikl.

Kada su momci došli u svlačionicu imali su šta da vide - u prostoriji je bilo parkirano dvadesetak vozila, a svaki je imao crvenu mašnu na volanu i karticu sa imenom vlasnika.

 

 


Nema onog koji se nije oduševio, iako svaki od njih može sebi takav bicikl da priušti. Svaki bicikl košta po 3.000 dolara.

Iznenađenje je ipak iznenađenje, naročito kada je poklon, pa je normalno obradovati se. Većina je sjela odmah da provoza svoje novo vozilo.

Dok je Tim Hardavej kretao na svom biciklu ka garaži, Kid, koji je sve otkrio novinarima, uzviknuo je: "To je Mercedes".

"Ovo je veliki poklon, i to je ljubav. Božić, samo radost da vidim sve srećne. Sve se vrti oko porodice", rekao je doskorašnji igrač Partizana, danas Dalasa, Dante Egzum.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()