Đoković gledao novu Jokićevu dominaciju: Gdje si brate

Srdačan pozdrav dvojice majstora

03.03.2024. 08:27
  • Podijeli:
novak nikola divac screenshot-65e41fea8c5ec.webp Foto: Screenshot

Denver Nuggetsi su pobijedili Los Angeles Lakerse rezultatom 124:114 u utakmici u kojoj je LeBron James postao prvi košarkaš u historiji NBA lige sa 40.000 poena u karijeri.

Kod aktuelnih prvaka je najbolji bio Nikola Jokić sa 35 poena, deset skokova i sedam asistencija dok je Porter dodao 25 uz deset skokova i četiri asistencije. Murray je susret završio sa 24 poena, 11 asistencija i šest skokova, a Gordon je dodao 18 uz devet skokova i pet asistencija. Još je dvocifren bio Holiday sa 13 poena, tri asistencije i dva skoka.

Na utakmici je prisustvovao i Novak Đoković koji se nalazi u SAD-u gdje se priprema za Masters u Indian Wellsu, a nakon utakmice je uslijedio srdačan pozdrav sa sunarodnjakom u dresu Nuggetsa.

Pored Đokovića, na utakmici je bila prisutna i legenda Lakersa Vlade Divac koji se također srdačno pozdravio sa Jokićem.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()