Biti ili ne biti: Zvezda mora da sruši prvaka

Četiri poraza u posljednjih pet mečeva spustili su Crveno-bijele debelo ispod crte, tako da je pobjeda ovog puta imperativ

08.03.2023. 11:37
  • Podijeli:
Filip Petrušev Zvezda_KKCZ-6408628ed40fe.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde večeras naprosto moraju da sruše šampionski Anadolu Efes.

Riječ je o utakmici 27. kola Evrolige u kojoj srpski i jadranski prvak nema mnogo izbora.

Četiri poraza u posljednjih pet mečeva spustili su Crveno-bijele debelo ispod crte, tako da je pobjeda ovog puta imperativ.

Četa Duška Ivanovića je na omjeru 11-15, prvi tim u plej-of zoni je Žalgiris sa učinkom 14-13.

Računica je, dakle, jasna. Zvezda mora da pobjeđuje i čeka kikseve rivala ako želi u doigravanje.

Mobilizacija je neophodna, pogotovo nakon nedjeljnog šamara i neočekivanog poraza od Cibone.

"Imali smo dobar zajednički razgovor nakon te utakmice. Nastavićemo da se borimo, da se držimo naših osnova I vratićemo se. Igrali smo grozno, nismo uopšte bili u elementu. U Evroligi smo dobro igrali protiv Albe prvo poluvrijeme, drugo je bilo baš lose, a protiv Bajerna gotovo cijelu utakmicuImamo dobar tim, odličan stručni štab i našeg trenera koji nam kaže da ostanemo mirni. Ovdje smo da pobjeđujemo i bićemo ok. Radimo naporno", optimista je Luka Vildoza.

Nakon Efesa, Zvezda će već u petak polagati novi ispit u eliti, na gostovanju kod Panatinaikosa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()