Zvijezda lidera Engleske jednim potezom ostavila stadion u nevjerici

Sudac mu se zahvalio na ponudi pa kasnije priznao u nevjerici engleskim medijima što se dogodilo, dodavši kako mu se to nikad ranije u karijeri nije dogodilo

29.10.2023. 00:18
  • Podijeli:
Son Heng Min-65291f8575923.webp Foto: AP Photo/Alberto Pezzali/Tanjug

Fudbaleri Tottenhama pobijedili su Crystal Palace u utakmici 10. kola Premier lige, ali pobjedu Spursa zasjenio je potez njihove zvijezde Heung-Min Sona, koji je svojim ljubaznim potezom ostavio englesku javnost bez teksta.

Korejac je zabio drugi gol Tottenhama, međutim po njegovu golu jedan od igrača Palacea se povrijedio i liječnički tim je morao priskočiti u pomoć. Dok su mu ukazivali pomoć prišao im je Son i ljubazno zamolio može li dobiti bocu vode iz njihove torbe.

Liječnik ga je najprije u čudu pogledao jer bi većina premierligaški zvijezda samo zgrabila bocu, nasmijao se i uručio mu što je tražio. No, njegova ljubaznost nije stala u tom trenutku, kad se napio koliko je želio, okrenuo se ka glavnom sucu i ponudio i njega.

Sudac mu se zahvalio na ponudi pa kasnije priznao u nevjerici engleskim medijima što se dogodilo, dodavši kako mu se to nikad ranije u karijeri nije dogodilo.

Video pogledajte OVDJE.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()