Zvezda prodala Mitrovića u Veronu

Mitrović je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao jedan pogodak u Superligi Srbije

01.02.2024. 18:00
  • Podijeli:
stefan mitrovic mihajlo ilic dragan stojković piksi fss-65245d4044da2.webp Foto: FSS

Crvena zvezda je u samoj završnici prelaznog roka uspjela da dogovori još jednu prodaju. Put Verone, krenuće Stefan Mitrović.

Kako prenosi Mocart sprot, sve je dogovoreno oko Mitrovića, koji će da napusti pripreme crveno-bijelih na Kipru i da odleti za Italiju.

Zvezda će u tom transferu da inkasira 1,3 miliona evra i 20 posto od naredne prodaje.

Prethodnih dana dosta se govorilo o potencijalnom transferu mladog fudbalera, pričalo se o nekoliko klubova, a kao najkonkretnija na kraju se pokazala Verona.

Mitrović je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao jedan pogodak u Superligi Srbije.

Podsjetimo, Zvezda je u ovom prelaznom roku zaradila značajan iznos, s obzirom na to da je Kosta Nedeljković prodat u Aston Vilu za 9.000.000 evra, dok je Јovan Mijatović prešao u Njujork siti, u transferu teškom 10.000.000 evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()