Zbog odlaska Mesija i Mbapea sportskom direktoru PSŽ-a prijeti otkaz?

Mesi je otišao u Inter iz Majamija, dok je najbolji fudbaler 'svetaca' Mbape odbio da produži ugovor

03.08.2023. 21:55
  • Podijeli:
Lionel Messi foto Reuters-6480e5de99ea8.webp Foto: Reuters

Čelnici fudbalskog kluba Pari Sen Žermen planiraju da uruče otkaz sportskom direktoru Luisu Kamposu, prenosi Parizijen.

Kampos je prošle godine stigao u PSŽ, a glavni zadatak mu je bio da stabilizuje i unaprijedi igru kluba iz Pariza. Međutim, PSŽ je prošle sezone osvojio titulu u francuskom prvenstvu, ali je u osmini finala Lige šampiona klub iz Pariza eliminisan od Bajerna.

PSŽ nije uspio da produži ugovor sa Lionelom Mesijem, koji je otišao u Inter iz Majamija. Takođe, najbolji fudbaler "svetaca" Kilijan Mbape je odbio da produži saradnju sa PSŽ-om i mogao bi na kraju naredne sezone da ode iz Pariza bez obeštećenja.

Francuski mediji navode da su čelnici PSŽ-a izgubili strpljenje sa Kamposom, koji bi mogao u narednih nekoliko nedjelja da dobije otkaz, pošto je označen kao glavni krivac za neuspjehe u prošloj sezoni i loše odrađen prelazni rok.

Kampos je bio skaut Reala, a onda je u Monaku obavljao funkciju sportskog i tehničkog direktora. Istu funkciju je obavljao i u Lilu, a radio je, između ostalih, i u Galatasaraju i Selti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()