Problemi za Hajduk, Saudijci poslali ponudu Džeki

Džekina budućnost u Fenerbahčeu je nesigurna, a novi trener Jose Mourinho navodno ne računa na njega

30.06.2024. 12:32
  • Podijeli:
mourinho dzeko Fotospor-667d307617b37.webp Foto: Fotospor

Edin Džeko (38), kojeg Hajduk želi dovesti ovog ljeta, primio je dvije službene ponude - jednu iz Hrvatske i jednu iz Saudijske Arabije, otkriva turski insajder Yagiz Sabuncuoglu.

Džekina budućnost u Fenerbahčeu je nesigurna, a novi trener Jose Mourinho navodno ne računa na njega.

Prošle sezone, Džeko je postigao 25 golova i asistirao za 10 te pokazao kako uprkos godinama ima još “vatre” u njemu. Iako, jasno je svima da se Hajduk ne može finansijski nositi s ponudama iz Saudijske Arabije.

I pored toga, Hajduk ima adute – Džeko bi bio bliže domovini i već ima poslovne veze s Dalmacijom, uključujući nekretnine i restoran u Dubrovniku i Splitu.

Ostaje nam za vidjeti kako će se odviti ova situacija.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()