Varešanović: Pokazali kvalitet, snagu i vjeru u sebe

"Drugo poluvrijeme smo dominirali, imali smo još nekih šansi, ali jako smo srećni i zadovoljni s ovom pobjedom"

02.04.2023. 19:19
  • Podijeli:
Mirza Varešanović_Armin Durgut Pixsell-6429de7eb732a.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Šef stručnog štaba Sarajeva Mirza Varešanović nije skrivao zadovoljstvo nakon teško izvojevane pobjede nad Slobodom (3:2).

Bordo tim je bio na ivici ambisa, vrlo brzo je imao dva gola "minusa" i činilo se tad da će teško izbjeći poraz na "Tušnju".

Pa ipak, gost je pokazao karakter. Nije se predao, vratio se u igru u prvom dijelu, u nastavku dominirao i na kraju slavio.

Sa nova tri boda Varešanovićeva četa sa mnogo više optimizma dočekuje nove izazove.

"Želim prvo da iskoristim priliku da svojim i igračima Slobode čestitam na dobroj utakmici, punoj ritma. Prvi gol koji smo primili je bio jeftin, ali eto, pokazali smo kvalitet i snagu, vjeru u sebe i da se nakon 0:2 možemo vratiti", rekao je Varešanović.

Mnogo zadovoljniji trener Sarajeva bio je prikazanim u nastavku:

"Drugo poluvrijeme smo dominirali, imali smo još nekih šansi, ali jako smo srećni i zadovoljni s ovom pobjedom. Želim ovu priliku još jednom iskoristiti da poželim sreću Slobodi", zaključio je Varešanović, čiji tim u narednom kolu igra protiv Sloge.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()