Uvrede pa nokaut: Zvijezda Reala udarila rivala

"Baena je u Kupu Kralja udario Fedea i rekao mu: "Plači sada kada ti se sin neće roditi". Sada je rekao nešto slično i dogodilo se što se dogodilo"

09.04.2023. 09:59
  • Podijeli:
Federiko Valverde_Jose Breton AP Tanjug-64326dfc6606a.webp Foto: Jose Breton / AP / Tanjug

Zvijezda Reala Federiko Valverde udario je Aleksa Baenu iz Viljareala nakon utakmice dva tima u La Ligi.

Urugvajski vezista je ljutito reagovao zbog uvreda i psovki koje mu je rival uputio tokom utakmice, a koje se tiču njegovog nerođenog deteta.

Valverde je nakon meča navodno sačekao Baenu ispred autobusa na parkingu stadiona, kako bi tražio od njega da ponovi ono što je rekao tokom susreta.

"Baena je u utakmici Kupa Kralja udario Fedea i rekao mu: "Plači sada kada ti se sin neće roditi". Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira porodicu i dogodilo se što se dogodilo", tvrde Valverdeovi predstavnici.

"Marka" ističe kako je Valverdeova supruga Mina Bonino početkom godine gotovo izgubila drugo dijete, no trudnoća je ipak u redu. Navode i kako je Baena na utakmici Kupa Kralja prema Valverdeu pokazao gestu plakanja.

"Atletik" piše kako je klupski predstavnik Žute podmornice Sisko Nadal nakon utakmice objavio pa obrisao objavu na Tviteru u kojoj je Valverdea prozvao kukavicom.

Viljareal je u kontaktu sa španskom policijom, a Baena će odlučiti da li želi da tuži Valverdea, jednog od najskupljih fudbalera današnjice čija vrijednost je procijenjena na 100 miliona evra.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()