U toku noći se desio preokret: Ništa od Fenerbahčea, Krunić pravi transfer koji će mnoge razočarati

Traže ga Saudijci

07.01.2024. 13:08
  • Podijeli:
Rade Krunić.jpg Foto: Profimedia

Rade Krunić (30) će gotovo sigurno u zimskom prelaznom roku napustiti redove Milana, a najveće interesovanje za našeg veznjaka pokazao je turski Fener.

Navodno je Fener poslao i zvaničnu ponudu od tri miliona euraza Radeta, Milan je to odbio, a sada mediji blisku u Italiji pišu da je saudijski Al Shabab zainteresovan za dovođenje bh. reprezentativca.

Al Shabab je trenutno na 11. mjestu u Saudijskoj Arabiji, a trener ovog kluba je Igor Bišćan.

Također, navodi se da pojedini grčki i ruski klubovi žele angažovati Radeta, dok je interes za bh. veznjaka pokazao i francuski Lyon, prenosi Reprezentacija.ba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()