Trener Real Madrida otvoreno: Mančester Siti je favorit za osvajanje Lige šampiona

"Građani" večeras u prvom kolu nove sezone ovog tamičenja dočekuju Crvenu zvezdu, dok će Real sutra u Madridu dočekati Union iz Berlina

19.09.2023. 14:47
  • Podijeli:
Karlo Anćeloti-6465e1a187d7c.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je danas da je Mančester siti najveći favorit za osvajanje Lige šampiona.

Mančester siti je prošle sezone stigao do prve titule u Ligi šampiona, pošto je u finalu savladao Inter rezultatom 1:0.

"Građani" večeras u prvom kolu nove sezone ovog tamičenja dočekuju Crvenu zvezdu, dok će Real sutra u Madridu dočekati Union iz Berlina.

"Mančester siti je favorit, jer ima tim koji mu je omogućio da osvoji Ligu šampiona prošle godine. Taj tim jedva da se promijenio. Međutim, Liga šampiona u završnoj fazi uvijek ima iznenađenja. Naše je da se takmičimo do kraja. Mogu da kažem da moramo da budemo u finalu, ali da nećemo imati veliki pritisak", izjavio je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu, navode španki mediji, prenosi Tanjug.

On je istakao da je Real spreman za novu sezonu Lige šampiona.

"Nikada ne mislimo da smo favoriti, neće to da kažu ni predstavnici Mančester sitija. Ja sam rekao da su oni favoriti pošto su aktuelni evropski šampioni. Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja", dodao je trener Reala.

Anćeloti je odgovorio i na pitanje novinara da li bi mogao da zamisli da Rafael Nadal jednog dana postane predsjednik Reala.

"Florentino Perez je najbolji mogući predsjednik Reala. Ponosam sam na Nadala. Sviđa mi se zato što navija za Real", istakao je Anćeloti.

Utakmica između Reala i Uniona biće odigrana sutra od 18.45 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()