Tragedija izbjegnuta za dlaku: Igrač Zrinjskog zamalo pogođen vatrometom u Mostaru

Hercegovački derbi ponudio dosta golova, ali i nemilih scena na tribinama među kojima je i sukob navijača Zrinjskog sa policijom

14.11.2023. 13:25
  • Podijeli:
Velez_Zrinjski_vatromet_foto_TikTok Cropped-655346b44ec21.webp Foto: TikTok/nogometnifanatik

Nogometaši Veleža u Mostaru su savladali ekipu Zrinjskog 3:0 u utakmici 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Hercegovački derbi ponudio dosta golova, ali i nemilih scena na tribinama među kojima je i sukob navijača Zrinjskog sa policijom.

Međutim, izbjegnut je najveći indicent zbog kojeg se mogla završiti utakmica u Mostaru.

Nogometaš Zrinjskog za dlaku je izbjegao tragediju. Tomislav Kiš kretao se po terenu i pratio igru nakon čega mu je pored glave 'proletio' vatromet, ali srećom nije ga pogodio.

Ovo im je bila prva pobjeda poslije deset uzastopnih utakmica bez pobjede. Posljednji put je Velež pobijedio 31. oktobra 2020. godine na ovom istom stadionu kada je bilo 2:0, a u strijelce su se upisali Obren Cvijanović i Fejsal Mulić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()