Svi se dali u potragu za ženom koja je očarala Mbappéa: Pronašli su njen Instagram profil

Riječ je o djevojci po imenu Lea, influencerici i modelu

23.05.2024. 14:49
  • Podijeli:
kylian mbappe reuters-65d5e8a4e8f13.webp Foto: Reuters

“Spakuj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu”, piše u jednom od komentara na Instagram profilu djevojke koja je očarala Kyliana Mbappéa, jednog od najboljih igrača današnjice čiji je transfer u Real Madrid jedan od najvažnijih u nogometnoj historiji.

Nakon više od godinu dana spekulacija i previranja, Kylian Mbappé je objavio kako od iduće sezone više neće igrati u Paris Saint-Germainu. Francuskom napadaču i jednom od najperspektivnijih nogometaša današnjice krajem ove sezone istječe ugovor, a vodstvo pariškoga kluba dalje će morati bez svog glavnog ofenzivca. Mbappé se već dugo povezuje s Real Madridom, a sada se doima kao da je to njegova definitivna destinacija.

Kako su došli topliji dani, nogometaši su se odlučili družiti u Cannesu, gradu na Francuskoj rivijeri poznatom po prestižnom filmskom festivalu.

U jednom trenutku se pojavila djevojka koja je pokraj njihovog stola mahala francuskom zastavom, a na snimku koji je postao viralan Mbappé je ostao vidno zatečen. Kako to vrlo često biva na društvenim mrežama, zanimanje za tajnovitu djevojku brzo se proširilo, a nije trebalo dugo čekati niti kako bi se otkrio njen identitet.

Riječ je o djevojci po imenu Lea, influencerici i modelu. U trenutku kada su je obožavatelji pronašli imala je 10 hiljada pratitelja, a u međuvremenu je ta brojka skočila na više od 110.000 hiljada.

“Bio je u pravu, kakva ljepotica”, napisala je jedna osoba u komentarima na profilu djevojke. “Ti si ona koja će nam dati mini ninja kornjače”, stoji u komentaru koji se referira na čestu šalu gdje se Francuz uspoređuje s likovima iz popularne animirane serije. “Spakuj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu”, piše u jednom od komentara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()