Sloboda i bez predsjednika: Usvojena ostavka Šećerbegovića

"Svi zainteresovani pojedinci trebaju da najkasnije do 7. juna 2023. godine dostave svoj plan i program rada"

01.06.2023. 08:40
  • Podijeli:
Emir Šećerbegović Sloboda_FK Sloboda-64783c550956c.webp Foto: FK Sloboda

Čistka u Fudbalskom klubu Sloboda nastavljena je nakon što su Tuzlaci ostali i bez predsjednika.

Odmah nakon ispadanja Crveno-crnih iz Premijer lige BiH predsjednik Elmir Šećerbegović je podijelio otkaze svom stručnom osoblju, sportskim sektorom, generalnom direktoru, tehničkom sektoru i većim dijelom radne zajednice.

Potom je i on ponudio svoj mandat na raspolaganje Skupštini.

Na hitnoj sjednici najvišeg tijela usvojena je njegova ostavka i na taj način razriješen kompletan Upravni odbor.

"Jednoglasnim zaključkom, a sve u cilju transparetnog pristupa, donesena je odluka o raspisivanju javnog poziva za izbor novog mandatara upravnog odbora. Svi zainteresovani pojedinci trebaju da najkasnije do 7. juna 2023. godine dostave svoj plan i program rada u prostorije kluba ili elektronski na mail adresu direktor@fksloboda.ba. Neblagovremene prijave se neće uzeti u razmatranje", saopšteno je iz Slobode.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()