Sapunica se nastavlja: Mbape izbačen iz tima

Nna "Parku prinčeva" vjeruju da je Mbape novu sredinu već pronašao te da ima načelan dogovor sa Realom

22.07.2023. 09:26
  • Podijeli:
kylian-mbappe-reuters-2.jpg

Francuska sapunica pod nazivom "Kilijan Mbape" dobila je novo poglavlje.

Kako je ugledni "Ekip" javio, a kasnije potvrdio i sam klub, francuski napadač nije pozvan na ljetnu turneju koju Pari Sen Žermen planira da održi sljedeće sedmice u Japanu.

Na zvaničnom sajtu kluba, naravno, stoji samo spisak od 29 imena koji će otputovati u Japan, međutim, "Ekip" tvrdi da su poslije današnjeg prijateljskog meča sa Avrom (2:0) čelnici francuskog šampiona obavestili Mbapea o odluci da ga ne uvrste na listu putnika, sve kao sankciju zbog odluke da ne pristane na produžetak ugovora.

Predsjednik kluba Naser Al Kelaifi prethodnih dana je u nekoliko navrata isticao da nikako neće dozvoliti Kilijanu da napusti klub sljedećeg ljeta bez obeštećenja i dao mu rok do 15. jula da se predomisli ili da u suprotnom spakuje kofere i već do kraja aktuelnog prelaznog roka napusti klub.

Međutim, kako "Ekip" dalje navodi, na "Parku prinčeva" vjeruju da je Mbape novu sredinu već pronašao. Naime, kako piše pomenuti izvor, u redovima šampiona Francuske vjeruju da njihov kapiten već ima načelan dogovor sa Realom da mu se pridruži za godinu dana kao slobodan igrač.

A kako je već objasnio da ni u ludilu neće dozvoliti da svog najboljeg igrača izgubi bez centa obeštećenja, Al Kelaifi se definitivno bacio u potragu za potencijalnim kupcem, tvrde evropski mediji.

Problem je samo što Mbape nije promijenio ideju o kojoj je prije nešto više od mjesec dana obavestio čelnike Pari Sen Žermena - da neće iskoristiti opciju produžetka saradnje te da će klub napustiti po isteku ugovora leta 2024. godine.

I teško da Parižani tu mogu bilo šta, osim da ga možda, iz inata, drže na tribinama cijele sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()