Riješena misterija: Zašto je Nagelsman dobio otkaz u Bajernu

"Ko zna šta bi se dešavalo da nije bio na skijanju i da su mogli da ga dobiju"

02.04.2023. 15:08
  • Podijeli:
Julijan Nagelsman-63f714c888537.webp Foto: Profimedia

Počasni predsjednik Bajerna Uli Henes izjavio je da je sada već bivši trener Julijan Nagelsman dobio otkaz jer je poslije poraza od Bajera otišao na odmor umjesto da razgovara sa rukovodstvom o trenutnoj situaciji u minhenskom klubu, prenio je Kiker.

Bavarci su 19. marta izgubili prvo mjesto na tabeli, pošto su poraženi u Leverkuzenu 0:1 u 25. kolu Bundeslige.

Čelnici kluba su poslije nekoliko dana odlučili da smijene Nagelsmana i da na njegovo mjesto postave Tomasa Tuhela.

Njemački mediji su podsjetili da je Nagelsman iz medija saznao da je smijenjen, pošto je bio sa devojkom na skijanju u Austriji, jer je uslijedila pauza u Bundesligi zbog reprezentativnih obaveza.

"Nagelsman nije smio da ode na skijanje poslije poraza u Leverkuzenu. Da je ostao u Minhenu sigurno bi čelnici kluba sa njim obavili razgovor u ponedjeljak ili utorak i vjerovatno ovog ne bi ni došlo. Ko zna šta bi se dešavalo da nije bio na skijanju i da su mogli da ga dobiju. Bilo je igrača koji su ostali u Minhenu tokom reprezentativne pauze kao što je Tomas Miler. Oni su sami trenirali, jer je Nagelsman bio na skijanju", rekao je Henes.

Direktor Oliver Kan i sportski direktor Hasan Salihamidžić su se našli na meti kritika, jer nisu Nagelsmanu saopštili da je dobio otkaz već njegovim saradnicima. Kan i Salihamidžić su objasnili da su pokušali da kontaktiraju Nagelsmana, ali da ga nisu pronašli. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()