Rakitić i supruga na udaru kritika zbog detalja na fotografiji njihove kćerke

Fanovi na Instagramu osudili su činjenicu da tako mala devojčica nosi torbu koju smatraju "neprikladnom" za djevojku njenih godina

20.05.2023. 19:43
  • Podijeli:
Rakitic_kcerka_foto_Instagram-64687d350e043.webp Foto: Instagram/ivanrakitic

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mari kritikovani su nakon utakmice između Seville i Juventusa, zbog detalja na fotografiji koji je iskusni veznjak objavio nakon utakmice u kojoj je klub iz Andaluzije izborio plasman u finale Evropske lige.

Nakon što su izbacili Juve, igrači Seville na terenu su slavili sa svojom djecom i ljepšim polovicama, a među njima su se našle i Rakitićeve kćerke Althea i Adara.

To svakako ne bi bilo toliko čudno da fanovi na jednoj od fotografija nisu primijetili kako Rakitić na fotografiji drži svoju kćer na ramenima koja je pod rukom nosila Louis Vuitton torbicu, vrijednu čak 1.300 eura.

Fanovi na Instagramu osudili su činjenicu da tako mala devojčica nosi torbu koju smatraju "neprikladnom" za djevojku njenih godina, zbog čega su oštro kritikovali i njenu majku, piše katalonski Sport.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko hrvatskom nogometašu.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u junu 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()