Poznata novinarka prekinula šutnju i oglasila se nakon navoda o vezi sa Messijem

“Ne, ništa nije istina. Leo se jako dobro ponaša prema svim novinarima, prema onima koji su mu dobri, jer ih voli. Jedina razlika kod mene je što sam ja žena, pa se ovakve stvari mogu dogoditi”, rekla je Martinez

01.12.2023. 07:28
  • Podijeli:
leo messi-64b2ed9ce468c.webp Foto: Twitter

Lionel Messi, reprezentativac Argentine, prvak svijeta i zvijezda Intera iz Miamija, našao se u velikom problemu nakon što su u javnosti isplivale informacije o navodnoj prevari.

Kako prenose španski mediji, brak slavnog fudbalera i supruge Antonele je u krizi nakon što je ona saznala za prevaru. Messi je, navodno, majku svoje troje dsece prevario sa novinarkom Sofijom Maritnez koja prati reprezentaciju Argentine.

Ovaj slučaj, prema pisanju tamošnjih medija, traje već neko vrijeme, a kulminaciju je dostigao tokom Messijevog boravka u Brazilu, gdje su odigrali meč kvalifikacija sa „kariokama“ (slavili 1:0), a Martinez je podijelila fotografiju sa Messijem.

No, oglasila se Martinez i konačno prekinula šutnju te komentarisala navode o mogućoj vezi sa Messijem.

“Ne, ništa nije istina. Leo se jako dobro ponaša prema svim novinarima, prema onima koji su mu dobri, jer ih voli. Jedina razlika kod mene je što sam ja žena, pa se ovakve stvari mogu dogoditi”, rekla je Martinez za Pure People.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()