Pao dogovor: Dejan Stanković sjeda na klupu Sampdorije!

Dojučerašnjem treneru Crvene zvezde ovo će biti prvi posao u Italiji, u kojoj je kao igrač proveo veći dio uspješne igračke karijere

04.10.2022. 22:59
  • Podijeli:
Dejan_Stankovic_foto_PredragMilosavljevic_XINHUA.jpg Foto: Predrag Milosavljevic/XINHUA

Dejan Stanković postaće novi trener italijanske Sampdorije, tvrdi odlično obaviješteni italijanski novinar Fabrizio Romano.

On je na "Twitteru" objavio da je postignut dogovor između kluba i sprpskog stručnjaka, te da se samo čeka da Stanković stavi potpis na ugovor.

Stanković će na mjestu trenera Sampdorije zamijeniti Marca Giampaola, koji je smijenjen zbog loših rezlutata tima. Otkaz je dobio nakon poraza od Monze 3:0.

Dojučerašnjem treneru Crvene zvezde ovo će biti prvi trenerski posao u Italiji, u kojoj je kao igrač proveo veći dio svoje veoma uspješne igračke karijere. U Italiji je igrao od 1998. do 2013. godine brani boje Lazia i Intera.

Prethodni je radio kao pomoćni trener u Udineseu, radio kao savjetnik u UEFA, a od decembra 2019. do avgusta 2022. bio je trener Crvene zvezde.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()