Oglasio se Krunić nakon potpisa za Fener i otkrio šta ga posebno motiviše

Krunić je u redove istanbulskog velikana stigao kao pozajmljen igrač slavnog Milana

14.01.2024. 14:26
  • Podijeli:
raden krunić, fk milan 30 dec 2023 - profimedia-65a2c833b13cf.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić do kraja sezone igrat će za ekipu Fenerbahcea.

Krunić je u redove istanbulskog velikana stigao kao pozajmljen igrač slavnog Milana.

“Fenerbahče je zaista želio da budem ovdje i to me motiviše. Konačno sam tu. Navijači mogu biti sigurni da ću učiniti sve što je moguće za klub“. izjavio je Rade Krunić po dolasku u Fenerbahče.

U ovom klubu pridružio se pravoj EX-YU koloniji, reprezentativnom kolegi Edinu Džeki, kapitenu reprezentacije Srbije Dušanu Tadiću, Slovencu Mihi Zajcu i hrvatskom golmanu Dominiku Livakoviću.

Krunić je član Rosonera od 2019. godine. Njegov ugovor sa Milanom važi do 2025. Za ovaj klub ukupno je odigrao 139 mečeva, postigao tri gola i dodao šest asistencija.

Ove sezone 30-godišnji vezni igrač rodom iz Foče odigrao je 14 mečeva za Rosonere, deset u Seriji A.

Krunić je danas odradio i prvi trening u opremi Fenera, a neće računati za večrašnji susret lidera na tabeli turskog šampionata protiv Gaziantepa.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()