Odakle vam pare: Laporta najavio nova pojačanja

Iako se već mjesecima nalaze u teškoj financijskoj situaciji

08.03.2023. 07:57
  • Podijeli:
joan-laporta-profimedia.jpg

Predsjednik Barcelone Joan Laporta najavio je četiri nova pojačanja za ljetni prijelazni rok, iako se već mjesecima priča o tome da je klub u teškoj finansijskoj situaciji.

Prvi čovjek slavnog Katalonskog tima je rekao da su resursi Barcelone ograničeni, ali je svejedno najavio da će tim biti još snažniji.

"Ovog ljeta ćemo kupiti četiri nova igrača, a sve nam zavisi od ponude na tržištu. U napadu nam nedostaje još jedan dio da zaokružimo slagalicu, ali moramo znati da su naši resursi ograničeni. Vratit ćemo dva igrača s posudbe, a produžit ćemo i ugovor s kapitenom Busquetsom", najavio je Laporta.

Nakon toga, odgovorio je i na optužbe da je ovaj klub ranije potkupljivao sudije.

"Neka bude jasno svima da Barcelona nikada nije potkupila sudiju niti je to ikada namjeravala uraditi. Apsolutno nikada", rekao je Laporta.

Barcelona je trenutno na prvom mjestu u španskoj La Ligi s devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()